Fredrik Johansson Nuvarande arbetsplats: Hilton Stockholm Slussen
Meny
Sök på hemsidan
Startsida
>
Bilder | Pictures
Bilder
Fredrik
Torskrygg, kabeljo kroketter, syrad tomat & sockerärta, vitvinsskum
"Gin Tonic Lax" dill/enbärs lax, rökt grapefruktskräm, örter, crudite, grapefrukts filé
Lingongravad röding, laxrom, creme fraiche, avokadokräm
Lufttorkat nötkött från Gotland, inlagda kantareller, inkokt lök, gulmorotskräm
Tiramisu (Recept av Heston Blumenthal)
Sparrispanacotta, karameliserad sparris, chokladjord
Lammracks, inkokt lök, palsternackskrokett, smörad fond
Pilgrimsmussla, rimmad stekt gurka, gurkketchup
Rimmad stekt gurka, mjukbakad torskrygg, gurkketchup
3x Choklad: Vitchokladmousse, Mörkchokladmousse, Chokladjord, Maräng, Bär
3x Choklad (final stage): Vitchokladmousse, Mörk chokladmousse, Hallon/choklad ganache på sockerkaka, Chamboard marinerade hallon, hallonchips
"Hot&Cold" Pilgrimmsmussla, rödbetssorbet, örtolja
Pilgrimmsmussla, marinerade bakade tomater, creme ninon, bacon chips, shalottenlök (från Café Rasoir)
Bakad grissida fylld med lök, äpple, senap. Serverades med stekta äpplen, lök, svamp och keso
Rabarber & jordgubbssoppa med brynt smörskum
Mangopanacotta med chokladsås och färska bär (inspiration av Heston Blumenthal)
Hjort, bakad morot/pumpa/lila potatis, jordärtskockskräm, enbärssås
Reninnerfilé, lingonchutney, picklad kantarell
Hallon/fläder test: Hallonglass, flädersorbet, hallonsockerkaka,
Kallrökt lax, avokadokräm, pepparrotskräm (recept av Heston Blumenthal)
BBG gravad flanksteak, limekeso, limefilé, granatäpple, örter och blad (förrätt)
BBQ gravad flanksteak (v2, dekonstruerad Waldorfsallad) Granny smith äpple, äpplegelé, rostade valnötter, sellerimayonaise, sallad
Stekt torskrygg, råraka, smörslungad gräslök, bakad rödbeta, rödbetskräm
Hallon/Lakrits variation: Hallonglass, lakritsmaräng, lakritssockerkaka, lakritspulver, lakritssirap
Chokladfondant, blåbärssorbet, chokladjord, champagneskum, örter och blomblad
Mango/Fläder variation: Mangoglass, mangokräm, fläder&vitchokladganache, frystorkad mango, flädermaräng, mandelkaka/vitchoklad smulor, popping candy
Knäckebröd av rågmjöl, vetekli, vetemjöl, kummin, timjan, rosmarin, pumpakärnor och linfrö
Ingefärsglass, mandelbotten, rabarber, hallon, kryddörter
Kardemummaglass, karameliserad sockerkaka, blåbärssås, blåbärspulver, blåbärsgrädde
Vildsvinsstek, bönor, kantareller, selleri/potatiskaka, svartvinbärssås
Lök/Cider-soppa, fräst äpple/lök, knäckebröd
Glasstilverkning i frysen, körsbärsglass täckt med vitvhoklad
Upphänging av glasspinnarna
Körsbärsglass/Vitchoklad
Startsida
CV | Yrkeserfarenhet
Utbildning
CV English | Work experience
Education
Bilder | Pictures
Kontakta mig
This website was built with Webnode
You can also have an impressive website for free!
Try it out